Ajankohtaista

Save the Date 7.9.2024!

Hei kypsyläinen!
Laita päivämäärä muistiin: lauantaina 7.9. on tiedossa Kypsyn syyskokous merellisessä Kotkassa, Satama Areenalla! Kypsy tarjoaa jäsenilleen syyskokouksen jälkeen tapasbuffetista nautiskelua seurustelun merkeissä ja lisäksi ainutkertaisen improvisaatioteatteri Stella Polariksen esityksen! Kokouksessa täydennämme hallitusta – ota yhteyttä kymenlaakson.psykologiyhdistys@gmail.com, jos haluat lisätietoa hallituksen toiminnasta tai haluat jo etukäteen ilmoittaa kiinnostuksestasi hallituksen jäseneksi!

P.S. Yhdistyksemme tarvitsisi toisen toiminnantarkastajan Harri Heiskasen luovuttua tehtävästä paikkakunnalta muuton vuoksi. Matti Suhonen Kouvolasta jatkaa toiminnantarkastajana ja Matin kanssa pääsisi hommaan perehtymään. Lisäksi Psykologiliitto tarjoaa syksyllä Teams-etäkoulutusta toiminnantarkastukseen liittyen. Vinkkaa omasta kiinnostuksestasi tai ilmianna kiinnostunut kypsyläinen kaverisi osoitteessa kymenlaakson.psykologiyhdistys@gmail.com.

Kutsu kevätkokoukseen 2024

Tervetuloa Kymenlaakson psykologiyhdistyksen kevätkokoukseen lauantaina 16.3.2024 klo 12.00! Kokous pidetään Lammenranta Kitchen & Barissa, osoite Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola. Kokoonnumme paikalle klo 12.00 ja kokous alkaa klo 12.30. Kevätkokousasioiden ohella tiedossa on hyvää ruokaa sekä avointa, vapaata verkostoitumista psykologikollegojen kanssa.Voit osallistua kokoukseen myös etänä.  Ilmoita lähi- tai etäosallistumisestasi ja mahdollisista ruokarajoitteistasi pe 8.3.2024 mennessä sähköpostitse Sini Laasoselle: sini.laasonen@kymenhva.fi.

Terveisin

Kypsyn hallitus

Kutsu syyskokoukseen 2023

8.9.2023 klo 12.30 alkaen ravintola Koskelassa (Koskelankuja 1, 45700 Kouvola) pidetään Kymenlaakson psykologiyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous. Jäsenille on lähtenyt sähköpostitse kutsu kokoukseen sekä esityslista, uudet mallisäännöt, ensi vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Syyskokouksessa käymme läpi sääntömääräiset asiat, valitsemme johtokunnan vuodelle 2024 sekä hyväksymme ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Psykologiliito on hyväksynyt 6.5.23 jäsenyhdistyksille uudet mallisäännöt, jonka mukaisiksi myös Kypsyn yhdistyssäännöt muutetaan. Kokouksessa esittelemme ja hyväksymme sääntömuutokseen. Valitsemme lisäksi Psykologiliiton liittovaltuustoon oman edustajamme ja varaedustajat.

Kokous pidetään psykiatri Markus Heinimaan traumaperäisten häiriöiden koulutuspäivän yhteydessä. Syyskokoukseen voit osallistua vaikket osallistuisikaan koulutuspäivään. Valitettavasti kokoukseen ei voi osallistua tänä vuonna etäyhteydellä.

Paikat Heinimaan koulutukseen ovat nyt täynnä, joten kiitos kaikille sähköpostitse ilmoittautuneille!


Kutsu kevätkokoukseen 2023

Jäsenille on lähtenyt sähköpostitse tiedote Kypsyn tulevan vuoden tapahtumista.

31.3.2023 klo 11 alkaen pidetään Kymenlaakson psykologiyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Kotkan Höyrypanimolla (Metsontie 41, 48220 Kotka) .

Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. Kokouksen jälkeen halukkaat voivat jäädä kuuntelemaan psykologian tohtori Kati Ahon koulutusta väkivaltariskin arvioinnista klo 13.30  – 15.30 sekä osallistua rentotutusjoogaan klo 15.30 – 16.30, jota pitää psykofyysinen fysioterapeutti Anni Lankinen. Koulutusta, ruokailua ja rentoutusjoogaa varten pitää ilmoittautua erikseen, joten seuraathan sähköpostiasiasi.


Uusi johtokunta järjestäytyi

Kypsyn johtokunta vuodelle 2023 järjestäytyi tammikuun kokouksessa 10.1. Uuden johtokunnan kokoonpanon näet täältä.


Syyskokous ja koulutuspäivä 2022

Kypsyn koulutuspäivä lähestyy!

9.9.2022 psykologi Kirsi Salonen saapuu Kouvolaan puhumaan aiheesta luonto voimavarana ja hyvinvoinnin tukena. Koulutuspäivän yhteydessä pidetään myös sääntömääräinen syyskokous ja valitaan alustavasti uusi johtokunta ensi kaudelle.  Jäsenille on lähetetty sähköpostia osallistumisesta ja päivän tarkemmasta ohjelmasta.


Ideoita?

Kiinnostaako koulutus? Ehkäpä rento illanvietto kollegojen kanssa? Toimintaideoita otetaan mielellään vastaan!

Kypsyllä on myös facebook -sivut, joissa käydään ajankohtaista keskustelua. Sivut ovat suljetut, Kaikki Kymenlaakson psykologiyhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita!