Jäsenyys

Liittyminen

Kymenlaakson psykologiyhdistys on Psykologiliiton alueyhdistys. Liittymällä Kypsyyn liityt myös Psykologiliiton jäseneksi. Kypsyn jäseneksi voivat liittyä kaikki psykologit ja psykologian pääaineopiskelijat, jotka joko asuvat, työskentelevät, opiskelevat tai tekevät harjoittelua Kymenlaaksossa. Tarkempia tietoja jäseneksi liittymisestä, jäseneduista ja jäsenmaksuista löydät Psykologiliiton sivuilta: http://psyli.fi/me/jasenyys

Kypsyyn voit liittyä täyttämällä sähköisen jäsenilmoituslomakkeen. Ohjeet liittymisesttä ja jäsenilmoituslomakkeet löydät Psykologiliiton sivuilta: https://www.psyli.fi/me/jasenyys/psykologiliiton-jasenyys-kannattaa/

Jäsenyhdistyksen vaihtoa Kypsyyn toisesta Psykologiliiton alueyhdistyksestä voit hakea tekemällä muutoksen jäsentietoihin kirjautumalla Psykologiliiton sivujen jäsenalueelle täältä.

Psykologiliiton jäsenalueelle kirjautuessa kysytty sähköposti on se sähköposti, johon liiton posti tulee. Salasanan voit valita ja vaihtaa itse. Jos sitä ei muista, voit klikata linkkiä, joka lähettää uuden salasanan.

Jäsentietojen muutokset

Ilmoitathan kaikista jäsentiedoissa tapahtuneista muutoksista (mm. nimen ja yhteystietojen muutokset) päivittämällä jäsentietosi kirjautumalla Psykologiliiton sivujen jäsenalueelle täältä.

Psykologiliiton jäsensihteeri neuvoo kaikissa jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä. jasenpalvelu@psyli.fi

Eroaminen

Kypsystä eroaminen tapahtuu vapaamuotoisella kirjallisella eroilmoituksella, jonka voi lähettää sähköpostitse Kypsyn jäsensihteerille. Jäsenyytesi päättyy sen kalenterikuukauden loputtua, jonka aikana Kypsyn johtokunta on käsitellyt eroilmoituksen. Kypsystä ja Psykologiliitosta erotessasi eroat samalla myös työttömyyskassasta.

 

Tietosuojaseloste jäsenille

Toimintamalli rekisteröidyn oikeuksien toteuttamiseksi